Ελάτε να θαυμάσετε στ’ Αστρίτσι το λαγκάδιστον τόπο απού ο Θεός ξωμένει κάθε βράδυ

Alternative content

Get Adobe Flash player


Καφενείο «Η Κάτω Βρύση»

Το Καφενείον Της Κάτω Βρύσης

Στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αστριτσίου, κάποια στιγμή γεννήθηκε μια ιδέα….
να ξεφύγουμε από τις καθιερωμένες δράσεις που πραγματοποιούσαμε έως σήμερα και να δημιουργήσουμε μια καινοτόμα επιχείρηση αξιοποιώντας έτσι την πανέμορφη ρεματιά του χωριού μας, και τα εξαιρετικά ντόπια προϊόντα.

Έτσι κάπου εκεί, δημιουργήθηκε     « Το Καφενείον της Κάτω Βρύσης».

kato-vrisi-02

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να διαφυλάξουμε την ρεματιά από παρεμβάσεις που θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της, είναι η απασχόληση των κατοίκων της περιοχής , η ανάδειξη την πολυποικιλλότητας της Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας-καθώς σερβίρονται μόνο πιάτα από πρώτες ύλες και συνταγές που ανήκουν στην κουζίνα μας- η προώθηση προϊόντων που προέρχονται αλλά και παράγονται στην περιοχή (λαχανικά, γλυκά, κρασί).

Σερβίρεται  Ελληνικός καφές ψημένος στη χόβολη, ζυμωτό ψωμί και γεύσεις ξυλόφουρνου και κατσαρόλας, συνοδευμένα από τσικουδιά και εξαιρετικά κρασιά από τα οινοποιεία της περιοχής, σε πολύ λογικές τιμές.

Λειτουργεί ειδικός χώρος για την δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών.  Θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και μικρές συναυλίες από ποιοτικούς καλλιτέχνες.

kato-vrisi-01

Αφήστε για λίγο το άγχος, επισκεφτείτε την Κάτω Βρύση, περπατήστε στην φύση με τα τρεχούμενα νερά, δανειστείτε ένα βιβλίο από τη δανειστική μας βιβλιοθήκη και χαλαρώστε σε ένα δροσερό περιβάλλον, (πάρτε και μια ζακέτα καλού κακού) και απολαύστε μεζεδάκια φτιαγμένα με ντόπιες πρώτες ύλες, και πολύ μεράκι, από ανθρώπους που αγαπούν ανιδιοτελώς τον τόπο τους.

Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες και κρατήσεις
Τηλ 6949829500
www.facebook.com/kafeneio.astritsi/

Βρείτε μας στο Facebook

ΕΚΔΟΣΕΙΣNewsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας παρακάτω εάν ενδιαφέρεστε να δέχεστε newsletters από τον Πολιτιστικό μας Σύλλογο.

E-mail:

Εγγραφή         Διαγραφή

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΑΣΤΡΙΤΣΙ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ